Om oss

Krafton AB

För bröderna Andreé och William Arnberg var framtidsvisionerna självklara redan i ung ålder. Deras enade ambition om att bygga upp ett företag från grunden blev successivt verklighet sommaren 2016. Inför en delad passion för ellära och praktiskt arbete växte Krafton fram i full kraft. Till en början specialiserade vi oss endast på elinstallationer men har idag även förstärkt upp organisationen med kompetens inom brand, fiber och projektering. Idag är vi ca 40 anställda med huvudkontoret på 700kvm beläget mellan Handen och Brandbergen. Här finns det plats för både biljard och grillkvällar efter arbetstid. Vi värderar en kreativ och avslappnad arbetsmiljö där våra anställda oavsett position skall känna sig trygga och välkomna. Vårt långsiktiga mål är att bli branschledande och för vår skalbara utveckling lägger vi stora resurser på strukturering, organisationsplanering, uppföljning och vi sätter realistiska målsättningar genom kreativa möten.

Våra värderingar

Allas lika värde

Detta anser vi vara en grundläggande egenskap som människa och framförallt egen juridisk person. Alla människor är för oss lika värd oavsett etnicitet, religion, läggning, kön eller dylikt.

En otroligt viktig fråga att belysa är hur kvinnors villkor och arbetsförhållanden ser ut i elbranschen samt vad Krafton gör för att skapa en trygg arbetsplats för minoritetsgrupper. Här kan du läsa om hur vi bidrar till att minimera sexism och vantrivsel på arbetsplatserna.

Ärlighet

Vi är ärliga mot oss själva, våra medarbetare och kunder.

Kommunikation

Vi värderar en tydlig kommunikation mellan alla parter, vi är sakliga och lyhörda inför kundens önskemål och förväntningar.

Certifieringar och policies

Vi är mån om att ständigt höja företaget kompetens. Därför erbjuder vi våra medarbetare utbildningar utifrån individens egna önskemål och utvecklingsplan. Vår kommande målsättning är att bli ISO-certifierade.

Här intill ser ni ett urval av våra medarbetares certifikat och utbildningar.

Länk till respektive policy

Vårt hållbarhetsarbete

Det är ingen hemlighet att globalisering och ökad konsumtion är en stor påfrestning för vår planet och dess befolkning. För att nå en hållbar utveckling måste begränsade naturtillgångar vårdas med respekt. Vi har inte resurser för att rädda hela planetens klimatpåverkan, även om vi så önskar. Vi skapar resurser för att se till att vi har så liten påverkan på miljön som möjligt.

Här är några exempel på vad vi gör för att bidra till en hållbar utveckling:

Vi är öppna för diskussion och dialog. Om du har ytterligare förslag på vad Krafton kan göra för att bidra till en mer hållbar miljö, tveka inte att kontakta oss!